Venäjänkielinen Muodin ammattilehti

Muotimaailma -
Fashion Trade Magazine in Russian

Venäjänkielinen Muotimaailma on osa laajaa tiedotussuunnitelmaa, Venäjän eri kasvualueille suuntautuvaa tekstiili-, nahka- ja kenkäalan sekä asustevalmistajien vienninedistämis- ja viestintäkampanjaa, joka koostuu erilaisista räätälöidyistä näyttely-, kontaktointi- ja tutustumistapahtumista, muotinäytöksistä, markkina- ja asiakaskartoituksista, yhteisjulkaisuista ja niiden kohdistetusta jakelusta alan ammattilaisille Venäjällä.

Yrityksien kanssa yhteistyössä tehtävän lehden sisältö käsittää kyseisen kauden trendejä kenkä-, laukku- ja vaatemallistoja, yrityshaastatteluja ja ajankohtaisia asioita.

Näyttävän 4-värisen lehden painosmäärä on 10.000 kpl ja laajuus noin 60-80 sivua.

Lehteä jaetaan veloituksetta Muotimaailma Oy:n osastolla muotimessuilla ja -tapahtumissa,CPM Moscow ja Pietarin sekä muiden miljoonakaupunkien muotimessuilla ja tapahtumissa venäläisille, IVY-maiden sisäänostajille ja kauppiaille voimassa olevien yritys- ja asiakasrekisterien pohjalta. Lisäksi lehdelle on varattu omat jakelupöydät kauppakamarin edustustoissa.
Kukin osallistuva yritys saa myynti- ja markkinatyönsä tueksi ja omiin tarpeisiinsa 100 venäjänkielistä julkaisua. Lisäksi lehteä kohdepostitetaan alan ammattilaisille yhdessä messu- tai näyttelykutsun kera.

 

Muotimaailma Oy Härkähaankuja 14, 01730 Vantaa • GSM +358 40 545 2261